Tarjoamme

Verkkopalvelut

Toteutamme kaikenlaiset verkkojulkaisut, aina ulkoasun suunnittelusta koodaukseen. Meiltä luonnistuvat niin nettisivut, kilpailut, kampanjat, mainosbannerit, blogit, verkkokaupat, pelit kuin animaatiot. Hallitsemme PHP:n ja Javascriptin, valjastamme tietokannat ja rakennamme toteutuksemme tukevasti ja käyttäjälähtöisesti HTML5 -pohjalle – responsiivisesti* tottakai.

*) Responsiivisuus tarkoittaa sivuston ulkoasun ja rakenteen automaattista mukautumista käytettävän päätelaitteen näytön koon ja mittasuhteiden mukaan. Tällöin sivustosta ei tarvitse rakentaa erillistä mobiiliversiota vaan sama sisältö toimii niin työpöytäkoneissa, läppäreissä kuin tableteissa ja kännyköissä. Kätevää, eikö?

CMS

Vaikka julkaisujärjestelmän hankinta on tänä päivänä helpompaa ja halvempaa kuin koskaan netin historiassa, ei parhaan ratkaisun valinta ole silti yksinkertaista. Siksi toteutamme sivustoja niin Joomla, Drupal kuin Wordpress -alustoille, asiakkaan tarpeen mukaan. Ota yhteyttä, saat meiltä maksuttoman kartoituksen verkkopalvelusi vaatimuksista.

Joomla on julkaisujärjestelmä, joka sopii erinomaisesti niin pieniin ja keskisuuriin projekteihin.
Drupal-alustaa suosittelemme vaativiin projekteihin, joissa suuren tekstimäärän tehokas hallinta on tärkeää.
Wordpress soveltuu parhaiten pienille sivustoille ja blogityyppiseen julkaisemiseen.

Tutustu blogiimme

Kuvituksia, kirjoituksia,
käsitöitä ja kasveja
kirjavapuu.blogspot.com